Our home...
Our home...

press to zoom
Dawn
Dawn

Sunrise

press to zoom
House, salon and gallery
House, salon and gallery

Morning view

press to zoom
Our home...
Our home...

press to zoom
1/25

Dobrodošli na stranice internacionalnog centra keramike Ateljea Janja Gora!

Internacionalni centar keramike Atelje Janja Gora je mjesto gdje su na prvom mjestu kreativnost i umjetnost, oslobođena svih barijera nametnutih socijalnom, nacionalnom, religijskom, političkom, obrazovnom i/ili bilo kojom drugom ideologijom. Stvaramo prostor za osobni i društveni rast, stvarajući uvjete za rad svim kreativnim dušama, uključujući lokalnu zajednicu u razvojne projekte ateljea, globalno surađujući sa pojedincima i organizacijama sličnih razmišljanja te kroz niz različitih projekata oživotvorujemo ideju samoodrživosti kulture i umjetnosti.
Naši programi i radionice posvećeni su keramici, glini i tradicionalnom lončarstvu čiju važnost, drevnost i prirodnost želimo naglasiti. Prostor smo za suradnju, razmjenu znanja i iskustava koji stvaraju uvjete za širi društveni razvoj.
Kroz besplatne radionice za djecu i mlade s područja slabijeg društvenog, socijalnog i ekonomskog prosperiteta želimo sudjelovati u trajnim pozitivnim promjenama u životu pojedinaca i cjelokupnog društva.

Kreativno izražavanje treba biti dostupno na širokoj društvenoj razini kao osnova odgoja i obrazovanja, osnova stvaranja samosvjesnih pojedinaca zdrave i zrele zajednice.

PC100091.jpg
P4220032_edited.jpg
P4280005.jpeg